M20 / M50: Hoe te activeren / deactiveren Multipoint

000008819

De M20 en M50 hebben multipoint-technologie, waarmee u koppelen en verbinden uw headset met twee mobiele telefoons; echter, is deze functie standaard uitgeschakeld.

Om multipoint activeren:
Terwijl u op de call control-knop, schakel de headset. Blijf op de call control-knop ingedrukt totdat het blauwe LED knippert tweemaal.

TIP: Als u de headset houden aan uw oor als u deze procedure uitvoert, zal u de "multipoint op" voice alert te horen.
Om multipoint deactiveren:
Herhaal de bovenstaande procedure.

TIP: Als u de headset houden aan uw oor als u deze procedure uitvoert, zal u de "multipoint off" voice alert te horen.