M20/M24/M50: Hoe Om Te Koppelen

000008187

Hoe kan ik mijn M20/M24/M50 headset koppelen met mijn mobiele telefoon of een ander apparaat?

De eerste keer koppelen:
Image of the M20 QuickPair Process De M20, M24 en M50 functie QuickPair-technologie, wat betekent dat de eerste keer dat u de headset inschakelt, gaat automatisch in pairing (zichtbaar) modus. Om de headset te koppelen,

1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Zet de headset op. Het licht op de headset moet beginnen te knipperen een wisselend rood-blauw. Als dit niet gebeurt, wordt verwezen naar de "Latere pairing" onderstaande instructies. Stel de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. De M20 verschijnt als "PLT_M20" in uw lijst met apparaten en de M50 verschijnt als "PLT_M50."
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.
Latere pairing:
Image of the M20 Pairing Process Als u de headset aan uw telefoon opnieuw te koppelen - of een ander apparaat - kunt u dit doen door de volgende:

1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Zet de headset op.
  3. Houd de call control-knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw. Laat de knop los en zet de headset opzij.
  4. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. De M20 verschijnt als "PLT_M20" in uw lijst met apparaten en de M50 verschijnt als "PLT_M50."
  5. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.