M25/M55: Hoe te koppelen

000009473

Hoe kan ik mijn M25/M55 headset en mijn mobiele telefoon of een ander apparaat?

De eerste keer koppelen De M25 en M55 functie QuickPair technologie, wat betekent dat de eerste keer dat u de headset inschakelt, gaat het automatisch in pairing (vindbaar) modus. Om de headset te koppelen:

1. Schakel uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Zet de headset op. Het lampje op de headset zal gaan knipperen rood-wit. Als dit niet gebeurt, wordt verwezen naar de "Latere pairing" instructies hieronder. Zet de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toevoegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. De M25 verschijnt als "PLT_M25" in uw lijst met apparaten en de M55 verschijnt als "PLT_M55."
  4. Als u wordt gevraagd om een pincode, vul dan 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een sleutel, omdat veel telefoons niet.
Latere pairing Als u de headset opnieuw te koppelen aan je telefoon - of een ander apparaat - kunt u dit doen door de volgende:

1. Schakel uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Zet de headset op.
  3. Houd de call control-knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset knippert rood-wit. Laat de knop los en zet de headset opzij.
  4. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toevoegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. De M25 verschijnt als "PLT_M25" in uw lijst met apparaten en de M55 verschijnt als "PLT_M55."
  5. Als u wordt gevraagd om een pincode, vul dan 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een sleutel, omdat veel telefoons niet.