RIG: Hoe het opzetten Met een PS4

000014166

Hoe stel ik mijn RIG headset met een PS4?

Stap 1: Voorbereiden Voordat u met uw PS4 opzetten van uw RIG, moet u ervoor zorgen dat u:
  • Hebben een TOSlink optische kabel, die apart wordt verkocht RIG. Deze kabel kan worden gekocht bij uw plaatselijke elektronicawinkel.
  • Hebben het nieuwste besturingssysteem geïnstalleerd op uw PS4 (systeemupdate 1.50 of nieuwer), als het nodig is om de stem communicatiefuncties van RIG gebruiken. Om dit te doen, volg dan de onderstaande stappen:
    1. In de PlayStation Dynamic Menu, selecteer Instellingen> Systeem Software Update.
    2. Volg de instructies op het scherm om het nieuwste besturingssysteem te downloaden en te installeren.
  • Worden aangemeld bij het ​​PlayStation Network.
Stap 2: Sluit uw RIG om uw PS4

Image of how to connect the RIG to a PS4
  1. Zorg ervoor dat de boom mic correct is aangesloten op de RIG headset. Steek de 3,5 mm stekker in de headset-aansluiting aan de voorkant van de mixer bevindt zich onder het tabblad RIG-logo, aan de linkerkant.
  2. Sluit de TOSlink optische kabel van de optische ingang van de achterzijde van de RIG Mixer om de optische uitgang aan de achterkant van de PS4.
  3. Sluit de USB-kabel van de RIG mixer in een beschikbare USB-poort op de PS4.
Stap 3 : Configureer uw PS4 Instellingen
  1. In de PlayStation Dynamisch menu , gaat u naar Instellingen> Geluid en Scherm > Audio Output Settings > Primary Output Port > Digitaal uit ( optisch )
  2. Nogmaals , selecteert u Audio Output Settings > Uitvoer naar Hoofdtelefoons > Chat Audio ( standaard ) ( Niet alle audio ) .
  3. Ten slotte selecteert u Audio Output Settings > Audio Format ( Priority ) > Linear PCM ( standaard ).

Opmerkingen:
    Als RIG niet wordt gedetecteerd door de PS4 , dan uitgang van een hoofdtelefoon wordt grijs weergegeven onder de Instellingen audio-uitvoer . Als dit het geval is , gewoon de stekker uit het RIG USB-kabel en sluit deze weer de kabel in de PS4 . De PS4 zal u vragen om de " Headset " toewijzen aan een gebruiker . Op dit punt, toewijzen aan uw gebruikersaccount en de Uitvoer naar optie Headphones moet u beschikbaar zijn.

Als uw voice chat plotseling stopt met werken tijdens een spel , houd dan de PlayStation -knop ongeveer drie seconden op te trekken van de snelle instellingen . Selecteer Aanpassen Device en ervoor zorgen dat volumeregeling ( koptelefoon) wordt niet grijs weergegeven en die uitgang van een hoofdtelefoon is ingesteld om te chatten Audio en niet All Audio .

4. Zoek een goede balans tussen spel en stem geluid door het aanpassen van de [ GAME / CHAT SOUND ] balancer aan de rechterzijde van de mixer ( over de oranje LED's) . Vergeet niet dat de 3 uur positie gelijk volume van beide spel zal stellen en voice audiosignaal . Sliding Bediening omhoog maakt spel luider klinkt en voice ( game chat ) stiller . Schuiven van de controle neerwaartse verhoogt voice ( game chat ) terwijl het maken van game-audio stiller.