RIG: Hoe je met PC

000020607

De volgende procedure beschrijft hoe het opzetten van de RIG hoofdtelefoon met uw PC.

1. Steek de hoofdtelefoon 3,5 mm plug in de headset-aansluiting aan de voorkant van de mixer aan de linkerkant.
  2.      Steek de USB-stick in een beschikbare poort op uw pc en de 3,5 mm in de headset / hoofdtelefoon speaker jack.
  3.      Opmerking: De RIG Mixer is om een set van kabels die een lang snoer met een 3,5 mm audio en USB-aansluitingen omvat bevestigd.
  4.      Toewijzen "Plantronics Gaming RIG" als de microfoon van PC via USB.
  5.      OPMERKING: Game audio wordt ontvangen via de 3,5 mm-ingang. De twee verbindingen bieden discrete audio streams aan de mixer zonder software-instellingen tijdens een spel aan te passen.
  6.      Schuif de balancer, aan de rechterkant van het mengpaneel, naar boven om het spel klinken luider en voice (game chat) stiller te maken. Schuif de besturing naar beneden om voice (game chat) en game-audio stiller te verhogen.