APP-5 / APP-50 / APP-51 (Polycom EHS-kabel): Hoe te installeren

Artikel-ID :
000001196

In deze procedure wordt uitgelegd hoe u de APP-5 / APP-50 / APP-51 EHS-kabel installeert, die compatibel is met de volgende Polycom-telefoonmodellen:

• SoundPoint IP 320/321
  • SoundPoint IP 330/331
  • SoundPoint IP 430
  • SoundPoint IP 550
  • SoundPoint IP 560
  • SoundPoint IP 650
  • SoundPoint IP 670
  • VVX 1500
  • VVX 400
  • VVX500
  • VVX600
Softwarevereisten

Alle telefoonmodellen moeten SIP-toepassing 3.1 of hoger en BootROM 4.1.0 of later uitvoeren, behalve de SoundPoint IP 670, die SIP-applicatie 3.0.2 of hoger en BootROM 4.1.0 of hoger moet hebben . Telefoon instellingen

Stel de headset-modus op uw telefoon in op "Plantronics-modus" voordat u uw Plantronics-headsetsysteem op uw telefoon aansluit. Om dit te doen:
  1. Druk op Menu.
  2. Selecteer Instellingen> Basis> Voorkeuren> Headset> Analoge headset.
  3. Selecteer Plantronics-modus en druk vervolgens op Selecteren.
Extra adapter vereist

Voor de volgende telefoonmodellen is een adapter vereist (onderdeelnummer 2200-11095-002, verkrijgbaar bij Polycom) voor de 2,5 mm-headsetpoort:
  • SoundPoint IP 320/321
  • SoundPoint IP 330/331
Klik hier voor informatie over de installatie van de adapter. Om de EHS-kabel te installeren
  1. Stel op je basis je compatibiliteitsschakelaar en spraak- en luistervolumes in op het volgende:

omgeving CS50 / CS55 / CS70 / CS70N / CS351N / CS361N
    Kabel APP-5
    CS500-serie
    Kabel APP-50 of APP-51
    Savi Office / 700-serie
    Kabel APP-50 of APP-51
    verenigbaarheid 1 A A
    Sprekend volume A 2 2
    Luister volume 2 3 3
      Afbeelding van instellingen Afbeelding van instellingen  Afbeelding van instellingen
  2. Sluit uw EHS-kabel als volgt aan op uw telefoon:

Image