CS60-USB: Hoe je het volume aanpassen

000001247

Hoe vind ik het volume van de CS50-USB/CS60-USB-headset aan te passen?

Om de lstening volume aan te passen:

U kunt het luistervolume van de CS60-USB aan te passen in 3 locaties:
  • Op de headset zelf.
  • De instellingen van uw softphone.
  • Volumeregeling van uw computer.
Om aanpassingen aan de headset zelf te maken, gebruik dan de zwarte wiel op de top van de headset. Als het dragen van de headset aan uw rechterhand horen, schuift u de dial-up te verhogen en omlaag om het volume te verlagen. Dit wordt teruggenomen indien het dragen van de headset op uw linkeroor.

Plantronics raadt het houden van uw softphone en instellingen van de computer op een constant, gematigd niveau, en met behulp van de CS-60 USB-volume wiel om aanpassingen van de oproep om te bellen te maken.

Als u op de zwarte wijzerplaat in de headset, zal de mute-functie in te schakelen, en je hoort af en toe piepen om u te melden dat je op mute evenals het groene lampje op het basisstation van de CS60-USB knippert sneller dat zij gewoonlijk doet tijdens gebruik. Druk nogmaals op de knop uit te schakelen op de mute-functie.

Om de microfoon volume aan te passen:

Het volume van het CS60-USB microfoon kan worden ingesteld op 2 manieren:
  • De instellingen van uw softphone.
  • Volumeregeling van uw computer.
Controleer om er zeker van zijn dat de microfoon van de headset is gepositioneerd in de buurt van de hoek van je mond.

Als u ervaart problemen met horen of gehoord worden, controleer dan of dat uw batterij volledig is opgeladen en dat u zich binnen het bereik van het oplaadstation.

Als een van beide volume te hoog is ingesteld, kunt u akoestische problemen zoals distortion, feedback, of een echo tegenkomen. Wij raden u aan uw softphone en instellingen van de computer op een constant, gematigd niveau, en met behulp van de CS60-USB-volume wiel om aanpassingen van de oproep om te bellen te maken.

Link naar: CS60-USB productinformatie