Voyager Pro: Hoe om te koppelen

000001270

Hoe koppel ik mijn Voyager Pro?

Te koppelen van de headset: Voordat u de headset voor de eerste keer gebruikt, moet u deze koppelen met uw Bluetooth® telefoon. Uw nieuwe headset bevat Plantronics QuickPair ™ technologie om de Bluetooth-installatie te vereenvoudigen. De eerste keer dat u de headset inschakelt, uw headset automatisch in de pairing-modus gedurende 10 minuten. Zodra het afstemmen is gelukt, blijft uw headset op voor onmiddellijk gebruik. Als niet met succes gekoppeld na 10 minuten, de headset automatisch uitgeschakeld. Als u de headset weer inschakelt, schakelt deze automatisch naar de pairing-modus tot succes gekoppeld aan een Bluetooth-telefoon. Deze headset is voorzien van Secure Simple Pairing (SSP). Als uw telefoon SSP, zult u niet nodig om een wachtwoord (PIN-code) in te voeren.
  1. Schakel uw telefoon Bluetooth-functie.
  2. Voor de meeste telefoons dient u Instellingen/gereedschap > Verbindingen> Bluetooth> Aan. Zie de gebruiksaanwijzing van uw telefoon voor meer informatie.
  3. Koppel de headset uit de lader.
  4. Schakel de headset in.
  5. Houd de knop ingedrukt totdat de LED knippert rood/blauw. De headset is nu in pairing mode.
  6. Als je niet ziet de rode / blauwe flits, houdt u de aan-uitknop om uw headset uit te schakelen, en druk vervolgens op en weer uit ingedrukt te houden totdat u de rood/blauwe flits.
  7. Gebruik de opdrachten op uw telefoon om de headset te lokaliseren.
  8. Voor de meeste telefoons dient u Instellingen/gereedschap > Apparaten> Bluetooth> PROPlantronics. Zie de gebruiksaanwijzing van uw telefoon voor meer informatie.
  9. Als een pincode wordt gevraagd (PIN-code), voert u 0000 in.
Als de telefoon deze code niet accepteert verwijzen wij u naar de gebruikershandleiding van je telefoon om ervoor te zorgen uw telefoon wordt "zoeken" voor de headset Inde juiste manier. Koppelen is succesvol wanneer het lampje van uw headset blauw. Uw headset is nu verbonden en klaar voor gebruik. Als u uw headset met een extra telefoon, de telefoon aanzet herhaalt u stap 5 tot en met 9.