Pairing instructies voor alle Bluetooth modellen

000009272

Ik weet niet het model van mijn Plantronics Bluetooth headset. Hoe kan ik het koppelen aan mijn mobiele telefoon of ander mobiel apparaat?

Alle huidige Plantronics Bluetooth headsets vallen in een van drie categorieën: headsets die een enkele knop hebben voor call control en macht, headsets die een glijdende aan / uit schakelaar hebben, en headsets die een aan / uit knop hebben. Instructies voor elk worden hieronder gegeven. Merk op dat sommige oudere / verouderde headsets zijn uitzonderingen op deze regel. Die headsets zijn genoteerd aan de onderkant van dit artikel en worden gekoppeld aan hun specifieke paarinstructies.
Headsets die een enkele knop voor call control en macht hebben

Voorbeelden:
Headset with a single button for power and call control (the Discovery 975 is pictured)
  1. Begin met je headset uitgeschakeld.
  2. Houd de gespreksknop / uit-knop gedurende 5 of 6 seconden tot het lampje begint te knipperen een afwisselend rood-blauw (de Discovery 975 knippert afwisselend een rood-wit).
  3. Laat de knop los en zet de headset opzij.
  4. Volg de pairing instructies voor uw mobiele telefoon of een ander Bluetooth-apparaat.
  5. Als u wordt gevraagd om een pincode, vul dan 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een sleutel, omdat veel telefoons niet.

Headsets die een glijdende aan / uit schakelaar hebben

Voorbeelden:
Headset with on-off switch (the M1100 is pictured)
  1. Begin met uw headset ingeschakeld.
  2. Houd de call control-knop voor 5 of 6 seconden ingedrukt totdat het lampje knippert rood en blauw (sommige modellen knipperen rood en wit).
  3. Laat de knop los en zet de headset opzij.
  4. Volg de pairing instructies voor uw mobiele telefoon of een ander Bluetooth-apparaat.
  5. Als u wordt gevraagd om een pincode, vul dan 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een sleutel, omdat veel telefoons niet.

Headsets die een aan / uit-knop hebt

Voorbeelden:
Headset with a power button (the Voyager Pro is pictured)
  1. Begin met je headset uitgeschakeld.
  2. Houd de knop gedurende 5 of 6 seconden tot het lampje begint te knipperen een afwisselend rood-blauw.
  3. Laat de knop los en zet de headset opzij.
  4. Volg de pairing instructies voor uw mobiele telefoon of een ander Bluetooth-apparaat.
  5. Als u wordt gevraagd om een pincode, vul dan 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een sleutel, omdat veel telefoons niet.

Uitzonderingen: Legacy producten