Explorer 210: Hoe Om Te Koppelen

000001298

Hoe koppel ik mijn Explorer 210/230 met mijn telefoon of een ander apparaat?

De eerste keer koppelen:​

De Explorer 210 headset is voorzien van QuickPair-technologie, wat betekent dat de eerste keer dat u de headset inschakelt, gaat automatisch in pairing (zichtbaar) modus. Om de headset te koppelen,
1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
2. Zet de headset op. Het licht op de headset moet beginnen te knipperen een wisselend rood-blauw. Als dit niet gebeurt, wordt verwezen naar de "Latere pairing" onderstaande instructies. Stel de headset opzij.
3. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. Het zal verschijnen als "2XXPlantronics te selecteren" in uw lijst met apparaten.
4. Als u wordt gevraagd om een ​​wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een ​​wachtwoord, omdat veel telefoons niet.
Latere pairing:
Als u de headset aan uw telefoon opnieuw te koppelen - of een ander apparaat - kunt u dit doen door de volgende:
1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
2. Zet uw headset ingeschakeld.
3. Houd de call control-knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen een wisselend rood-blauw. Laat de knop los en zet de headset opzij.
4. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. Het zal verschijnen als "2XXPlantronics te selecteren" in uw lijst met apparaten.
5. Als u wordt gevraagd om een ​​wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een ​​wachtwoord, omdat veel telefoons niet.