Explorer 240/395 Series: Hoe Om Te Koppelen

000001304

Hoe kan ik mijn Explorer 240-serie headset koppelen met mijn mobiele telefoon of een ander apparaat?

Producten Waarbij Dit Probleem: Explorer 240, 242, 243, 245 en 395
De eerste keer koppelen:
Explorer 240 Series QuickPair Process De Explorer 240-serie van headsets zijn voorzien van QuickPair-technologie, wat betekent dat de eerste keer dat u de headset inschakelt, gaat automatisch in pairing (zichtbaar) modus. Om de headset te koppelen,

1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Zet de headset op. Het licht op de headset moet beginnen te knipperen een wisselend rood-blauw. Als dit niet gebeurt, wordt verwezen naar de "Latere pairing" onderstaande instructies. Stel de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. Het zal verschijnen als "2XXPlantronics te selecteren" (de Explorer 395 zal verschijnen als "3XXPlantronics") in uw lijst met apparaten.
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.
Latere Pairing:
Explorer 240 Series Pairing Process Moet u de headset aan uw telefoon opnieuw te koppelen - of een ander apparaat - kunt u dit doen door de volgende:

1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Zet de headset op.
  3. Houd de call control-knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw. Laat de knop los en zet de headset opzij.
  4. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. Het zal verschijnen als "2XXPlantronics te selecteren" (de Explorer 395 zal verschijnen als "3XXPlantronics") in uw lijst met apparaten.
  5. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.