M100: het koppelen

000001339

Hoe koppel ik mijn M100 met mijn telefoon?

De eerste keer koppelen instructies voor de M100 : De M100 headset is voorzien van QuickPair technologie , wat betekent dat de eerste keer dat u de headset inschakelt , gaat het automatisch in pairing ( vindbaar ) modus .
  1. Zet de headset op . Het lampje op de headset begint te knipperen om een afwisselend rood-blauw . Als dit niet gebeurt , wordt verwezen naar de " Latere paarinstructies " hieronder . Zet de headset opzij.
  2. Op uw mobiele telefoon / audio -apparaat , gaat u naar het menu Bluetooth en zoek naar ( of toevoegen) een apparaat .
  3. Als u wordt gevraagd om een pincode , vul dan 0000 ( vier nullen ) . Opmerking : Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een sleutel , omdat veel telefoons niet.
Latere pairing instructies voor de M100 : Als u nodig hebt om de M100 opnieuw te koppelen aan uw telefoon / apparaat - of een nieuw apparaat - u kunt de headset door de volgende :
  1. Begin met de headset ingeschakeld.
  2. Houd de call control -knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen een afwisselend rood-blauw .
  3. Laat de knop los en zet de headset opzij.
  4. Op uw mobiele telefoon , ga naar het menu Bluetooth en zoek naar ( of toevoegen) een apparaat .
  5. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. De headset zal verschijnen als " 1xxPlantronics " in uw lijst met apparaten .
  6. Als u wordt gevraagd om een pincode , vul dan 0000 ( vier nullen ) . Opmerking : Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een sleutel , omdat veel telefoons niet.