K100 Speakerphone: Hoe Om Te Koppelen

000001344

Hoe koppel ik mijn K100 speakerphone met mijn mobiele telefoon?

Om uw K100 speakerphone koppelen met uw mobiele telefoon of andere Bluetooth-apparaat:
  1. Op je mobiele telefoon, zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
  2. Begin met de speakerphone uitgeschakeld. Houd de multifunctionele (aan / uit) knop ongeveer 5-6 seconden totdat u de stem alert te horen zeggen: "koppelen." Het licht op de speakerphone ook begint te knipperen een afwisselend rood-blauw. Laat de multifunctionele knop en zet de luidspreker opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. Het zal verschijnen als "PLT_K100" in uw lijst met apparaten.
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.