Discovery 600 Series: Hoe Om Te Koppelen

000001355

Hoe kan ik mijn Discovery 600-serie headset aan mijn mobiele telefoon of een ander apparaat?

Om uw Discovery koppelen 610/640/640e/645/650/650e/655/665 met uw telefoon of een ander apparaat: Discovery 600 Series Pairing Process
  1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw. Laat de power-knop en zet de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. De headset zal verschijnen als "6xxPlantronics" in uw lijst met apparaten.
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.