Explorer 230/232/233: Hoe om te koppelen

000001349

Hoe kan ik mijn Explorer 230/232/233 headset koppelen met mijn mobiele telefoon of een ander apparaat?

Om uw Explorer 230/232/233 headset koppelen aan de telefoon:

1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de call control (aan / uit) knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw. Laat de call control-knop en zet de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. Het zal verschijnen als "2XXPlantronics te selecteren" in uw lijst met apparaten.
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.