M100: Hoe te Activeren/Deactiveren Multipoint

000001359

Hoe activeer ik/deactiveren multipoint op mijn M100 headset?

Multipoint kunt u koppelen en verbinden uw headset met twee apparaten op hetzelfde moment. Deze functie is standaard uitgeschakeld. Als u wilt uw headset om twee mobiele telefoons / Bluetooth-apparaten, moet u eerst activeren multipoint.

Om te activeren Multipoint:
Terwijl u de knop Call, zet de headset. Houd de toets Oproep tot de LED knippert tweemaal blauw.

Om te deactiveren Multipoint:
Terwijl u de knop Call, zet de headset. Houd de toets Oproep tot de LED knippert blauw eenmaal.