Voyager 520: Hoe om te koppelen

000001376

Hoe koppel ik mijn Voyager 520 met mijn telefoon of een ander apparaat?

Om uw Voyager 520 headset met uw mobiele telefoon of andere Bluetooth-apparaat:
  1. Op je mobiele telefoon, zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
  2. Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de call control (aan / uit) knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw. Laat de call control-knop en zet de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. De headset wordt weergegeven als "520Plantronics" in uw lijst met apparaten.
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.