Calisto 800-serie: Hoe Set Up

000001373

Hoe stel ik mijn Calisto 800-serie Speakerphone?

Dit artikel heeft betrekking op de Calisto 820, 820-M, 825, 825-M, 830, 830-M, 835, en 835-M. Het grootste deel van de setup stappen zijn optioneel, en je hoeft niet om alle setup stappen uit te voeren in een keer. Als u wilt om de setup opnieuw op een later tijdstip, drukt u op Menu> Instellingen> Geavanceerde instellingen> Setup Assistant. De Setup Assistant opent naar het Taal keuzescherm:
  1. Selecteer de gewenste taal en druk op Volgende. De Setup Assistant scherm verschijnt:

2. Druk op Volgende. Het selectiescherm Land verschijnt:

3. Selecteer uw land en druk op Volgende. Het scherm Area Code verschijnt:

4. Voer uw netnummer, en druk op Volgende. De Mobile Phone wizard verschijnt:

5. Als u wilt uw mobiele telefoon, drukt u op OK. De Mobile Phone Wizard vervolgt:

6. Selecteer Pair nieuwe telefoon, en druk op OK. De Mobile Phone Wizard vervolgt:
  7. Ga naar het Bluetooth-menu van de telefoon en zoek naar (of voeg) een apparaat. De telefoon moet de luidspreker, die zal verschijnen als "Plantronics P830-M" in uw lijst met apparaten te vinden.
  8. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u "0000" (vier nullen) in te voeren. Wees niet ongerust als u niet wordt gevraagd om een wachtwoord in te voeren, omdat veel telefoons niet vragen om het. Zodra de telefoon is aangesloten op de speakerphone, het volgende scherm verschijnt:

9. Druk op Volgende. De Bluetooth Headset setup wizard verschijnt:
  10. Als u wilt om uw Bluetooth-headset, drukt u op OK. De wizard Bluetooth Headset vervolgt:

11. Selecteer Pair New headset, en druk op OK. De wizard Bluetooth Headset vervolgt:
  12. Zet uw headset in de paarmodus, en druk op Volgende. De wizard Bluetooth Headset vervolgt:

13. De speakerphone moet de headset te vinden. Zodra dat gebeurt, selecteert u de naam van het apparaat en druk op Volgende. De speakerphone zal de koppeling te voltooien. Na succesvolle afronding van het koppelen, het scherm Bluetooth Headset Gereed wordt weergegeven:

14. Druk op Volgende om verder te gaan.

15. Druk op Voltooien om de wizard Setup af te sluiten.