Calisto 800 Series: Hoe te koppelen aan de PA50 Wireless Mic

Artikel-ID :
000001501

Hoe koppel ik de Calisto 800-serie luidspreker aan de PA50 draadloze microfoon?

Om de PA50 draadloze microfoon met de speakerphone te koppelen:
  1. Volledig opladen van de draadloze microfoon.
  2. Op de Calisto, gaat u naar Menu> Instellingen> Bluetooth-instellingen.
  3. Selecteer Hoofdtelefoon (of Wireless Mic), en selecteer Pair New headset.
  4. Plaats de draadloze microfoon in de paarmodus door op Calisto 800-serie Antwoord Key op de mic 10 seconden of totdat het lampje knippert rood en groen.
  • Op de Calisto, op Volgende om te zoeken naar de microfoon.
  • Selecteer PlantronicsPA50 en druk op Volgende. De Calisto probeert te koppelen met de PA50.
  • Wanneer het koppelen is voltooid, drukt u op Voltooien.