SupraPlus Wireless (CS351/CS361): Hoe te abonneren (paar) een headset aan de Basis

Artikel-ID :
000001525

Hoe kan ik een abonnement van een nieuwe SupraPlus headset, of opnieuw abonneren een bestaande headset, naar de basis?

De headset en het basisstation zijn geabonneerd op elkaar recht uit de doos. Als u een vervangende headset te gebruiken, moet u eerst in te schrijven (of invoeren) aan de basis. Bovendien, als je het koppelen van problemen of niet kunnen uw bellers horen, probeer resubscribing de headset naar de basis. Om een nieuwe headset aanmelden of opnieuw abonneren een bestaande headset op de basis:
  1. Illustration of how to enable multi-shift pairing and subscribe a headset to the baseSchakel de multi-shift pairing functie door te drukken op de + knop op de achterkant van de basis voor ongeveer 5 seconden, totdat het rode lampje aan de voorzijde van de basis tweemaal knippert.
  2.      Met de geladen headset uit de lader, drukt u op de + of - volume knop 3 seconden totdat de headset praten lampje brandt.
  3.      Plaats de headset in het oplaadstation. Als het licht uitgaat, is de headset succesvol geplaatste / gekoppeld en klaar voor gebruik.
  4.      Hoewel het niet nodig is, kunt u off multi-shift pairing op de basis te zetten door op de - op de voorzijde van de basis tweemaal knippert knop op de achterkant van de basis voor ongeveer 5 seconden totdat het lampje .
Als de headset en het basisstation geen verbinding wanneer u op de call control-knop, herhaalt u de bovenstaande stappen.

NB: Alleen de laatste gekoppelde headset zal werken, dus je moet dit proces herhalen wanneer u het nodig om een andere headset te gebruiken met het systeem. Als u meerdere headsets te gebruiken met dezelfde basis, klik hier voor meer informatie. Je kunt niet op een oproep wanneer u in- of uitschakelen van de multi-shift pairing functie.
TIP: Als u problemen audiokwaliteit kwesties, zoals statische, probeer resetten van het systeem.