CS70 / CS70N: Hoe Reset (Video)

000001130

Hoe kan ik mijn CS70 / CS70N reset?

User-added image

Klik op de afbeelding hierboven om een video over hoe u uw CS70 / CS70N resetten zien. Opmerking: De video is in het Engels.

Als u problemen audio kwaliteit kwesties, zoals statische, probeer het opnieuw instellen van uw systeem. Om het systeem reset uit te voeren:
  1. Druk tegelijkertijd op de call control-knop en de "+" en "-" volume knoppen ongeveer 5 seconden. Wanneer de gesprekstijd indicatielampje op de headset knippert, laat u alle knoppen.
  2. Druk nogmaals op de call control-knop. Knippert het gesprek indicator kort om aan te geven de headset is terug naar de normale werking mode.
  3. Koppel de stroomvoorziening van de basis voor 5 seconden.
  4. Sluit de AC-voeding. Het systeem reset is voltooid.
TIPS:
  • Controleer de schakelaar aan de rechterzijde van het oplaadstation. Zet het op "-" en niet "=."
  • Als u met het koppelen van problemen, of je hebt geen audio via uw headset hoort, probeer resubscribing uw headset naar de basis.