BackBeat Sense: Hoe Om Te Koppelen

000022683

De volgende procedure beschrijft hoe u uw BackBeat Sense headset naar uw mobiele apparaat of PC.

First-time Koppelen

De eerste keer dat u op uw koptelefoon, begint de pairing proces.
  1. Schuif de schakelaar op. U hoort "pairing" en de LED's knipperen rood en blauw.
  2. Activeer Bluetooth® op uw telefoon en zet deze om te zoeken naar nieuwe apparaten.

• iPhone Instellingen> Bluetooth> Aan *
  • Android-instellingen> Bluetooth: Aan> Scannen naar apparaten*

NOTE * Menu's kunnen per apparaat.
  1. Kies "PLT_BBTSENSE." Indien nodig, voer vier nullen (0000) voor het wachtwoord of accepteer de verbinding. Eenmaal succesvol gekoppeld, hoor je "pairing succesvol" en de LED stopt met knipperen.
Tweede-time Koppelen
  1. Schuif en houd de knop in de richting van het Bluetooth-pictogram totdat de LED's knipperen rood en blauw.
  2. Activeer Bluetooth op uw tweede apparaat en volg de stappen 2 en stap 3 zoals gezien in "De eerste keer koppelen".

Pair naar een Mac

Als uw Mac is Bluetooth ingeschakeld, kunt u uw headset aan.
  1. Plaats uw headset in de pair-modus (glijbaan en houd de knop in de richting van het Bluetooth-pictogram). U zult "pairing" te horen en de LED zal rood en blauw knipperen.
  2. Op je Mac, kiest u Apple-menu> Systeemvoorkeuren> Bluetooth.
  3. Klik op Stel nieuw apparaat of "+", selecteer "PLT_BBTSENSE Stereo" en volg de instructies op het scherm.