Voyager Focus UC: Hoe te koppelen en te gebruiken met de BT600 adapter

Artikel-ID :
000022688

De volgende procedure beschrijft hoe om te koppelen en gebruik uw Voyager Focus UC headset met de BT600 mini-USB-adapter.

Koppelen van de USB-adapter

Eerste keer koppelen

Uw Bluetooth USB-adapter wordt geleverd met vooraf gekoppeld aan uw headset.
  1. Steek de Bluetooth USB adapter in uw laptop of pc.
  2. Koppelen is succesvol wanneer u "pairing succesvol" horen en de USB-adapter LED is constant blauw.
  3. Sommige softphones vereisen de installatie van Plantronics Hub voor Windows en Mac (plantronics.com/software) naar headset controle (beantwoorden / beëindigen en mute) functionaliteit in te schakelen.
OPMERKING Plantronics Hub software kunt u ook het gedrag van uw headset aan te passen door middel van geavanceerde instellingen en opties

Tweede-time Koppelen
  1. Steek de high-fidelity Bluetooth USB-adapter in uw laptop of computer en wacht tot uw computer om het te herkennen.
  2. Zet uw koptelefoon in de pair-modus.
  3. Zet uw Bluetooth USB adapter in pair-modus door zachtjes te drukken en de knop pair houden met een pen of paperclip totdat de adapter knippert Bluetooth USB rood en blauw.
Koppelen is succesvol wanneer u "pairing succesvol" horen en de Bluetooth USB-adapter LED is constant blauw.
De USB Adapter configureren

Uw high-fidelity Bluetooth USB-adapter is klaar om gesprekken aan te nemen. Als u naar muziek wilt luisteren, moet u uw Bluetooth USB-adapter te configureren.

Windows
  1. Om uw Bluetooth USB-adapter om muziek te configureren, ga naar het menu Start> tabblad Configuratiescherm> Geluid> Afspelen. Selecteer Plantronics BT600, instellen als de standaard apparaat en klik op OK.
  2. Om muziek te pauzeren wanneer je plaatst of gebeld worden, ga naar het menu Start> Configuratiescherm> Geluid> tabblad Communicatie en selecteer de gewenste parameter.
Mac
  1. Om de Bluetooth USB-adapter te configureren, gaat u naar Apple-menu> Systeemvoorkeuren> Geluid.
  2. Op zowel de tabbladen Input en Output, selecteer Plantronics BT600.