Voyager Focus UC: Hoe Te Koppelen Aan Een Mobiel Apparaat

000022700

De volgende procedure beschrijft hoe u uw Voyager Focus UC headset koppelen aan een mobiel apparaat.

1. Om uw headset in pair-modus, drukt u op de knop te zetten en te houden in de richting van het Bluetooth-pictogram totdat u "pairing" en de headset LED's knipperen rood en blauw horen.

2. Activeer Bluetooth op uw telefoon en zet deze om te zoeken naar nieuwe apparaten.
  • iPhone Instellingen> Bluetooth> Aan *

• Android-instellingen> Bluetooth: Aan> Scannen naar apparaten *
    NOTE * Menu's kunnen per apparaat.

1. Kies "PLT_Focus." Indien nodig, voer vier nullen (0000) voor het wachtwoord of accepteer de verbinding. Eenmaal succesvol gekoppeld, hoor je "pairing succesvol" en de headset LED's stoppen met knipperen.

NOTE Your headset kan koppelen aan maximaal 8 apparaten, maar slechts tegelijkertijd behouden 2 aansluitingen; Dit omvat de Bluetooth USB-adapter.