Voyager Legend UC: Hoe te Pas de slimme sensoren Met behulp van Plantronics Hub (Video)

Artikel-ID :
000022792

De volgende procedure beschrijft hoe de slimme sensoren op uw Voyager Legend UC headset met behulp van Plantronics Hub aan te passen.

Klik op de afbeelding hierboven om een video die laat zien hoe de Smart Sensors passen op uw Voyager Legend UC headset met behulp van Plantronics Hub zien.

Om de Smart Sensors aanpassen met behulp van Plantronics Hub:
  1. Met de BT300 adapter aangesloten op de PC met de rechtermuisknop op het pictogram van Plantronics Hub in het systeemvak (het pictogram ziet eruit als een batterij) en klik op Plantronics BT300.
  2. Klik op Instellingen en vervolgens Sensoren en Aanwezigheid.
  3. Stel de gewenste opties voor de Smart sensoren.
  4. Wanneer u klaar bent, klikt u op Toepassen.