BackBeat PRO 2 SE: Hoe om te koppelen

000023334

Deze procedure wordt uitgelegd hoe u uw BackBeat PRO 2 SE headset naar uw telefoon of naar een ander Bluetooth-apparat.

OPMERKING: Als uw telefoon ondersteunt Near Field Communication ( NFC ) gaat naar de NFC pairing .

Om uw BackBeat PRO 2 SE de eerste keer koppelen:

1. Schuif de schakelaar in de stand ON . De hoofdtelefoon LED's knipperen rood en blauw.
2. Activeer Bluetooth op uw apparaat en stel het in om te zoeken naar nieuwe apparaten .

iPhone : Instellingen> Bluetooth > Aan
Android : Instellingen> Bluetooth > Aan > Scannen naar apparaten

3. Select " PLT BB PRO 2 " . De headset LED's stoppen met knipperen na succesvolle koppeling .

Uw BackBeat PRO koppelen 2 SE naar een tweede mobiel apparaat of opnieuw koppelen aan het oorspronkelijke apparaat:

1.Schuif en houd de knop in de richting van het Bluetooth-pictogram totdat de LED's knipperen rood en blauw.
2. Activeer Bluetooth op uw apparaat en stel het in om te zoeken naar nieuwe apparaten .
3. Select " PLT BB PRO 2 " . De headset LED's stoppen met knipperen na succesvolle koppeling.

User-added image

NFC pairing (moet worden ondersteund door de mobiele inrichting)

1.Zorg NFC is ingeschakeld en uw telefoon scherm is ontgrendeld.
2.Tap en houdt u de hoofdtelefoon op de NFC -tag locatie tot NFC pairing voltooid. Indien nodig Accepteer de verbinding .

NB: De hoofdtelefoon van de NFC-tag bevindt zich aan de buitenkant van de linker oorschelp ( telefoon tag locaties variëren) .