Voyager 5200: Hoe te koppelen

000023427

Deze procedure legt uit hoe u uw Voyager 5200-headset kunt koppelen met uw telefoon of ander Bluetooth-apparat.

Eerste keer koppelen

De eerste keer dat u de headset aanzet, begint het koppelproces.
1.Schakel de headset aan en zet het vervolgens aan. U hoort "pairing" en de headset-LED's worden rood en blauw.

User-added image
2. Activeer Bluetooth op uw telefoon en stel het in om nieuwe apparaten te zoeken. • iPhone-instellingen> Bluetooth> Aan *
• Android-instellingen> Bluetooth: Aan> Scan voor apparaten *

OPMERKING: * Menu's kunnen afwijken.

3. Selecteer "PLT V5200 Series."
           Voer indien nodig vier nullen (0000) voor de wachtwoord in of accepteer de verbinding.
           Zodra het succesvol is geparkeerd, hoort u "succesvol koppelen" en de hoofdtelefoonlampjes stoppen met knipperen.
            OPMERKING: Uw headset kan maximaal 8 apparaten koppelen maar alleen 2 aansluitingen tegelijkertijd handhaven; Dit omvat de Bluetooth USB adapter.

NFC-koppeling

NFC-koppeling is een optie om uw telefoon te koppelen als er al een of geen apparaten zijn aangesloten. NFC-koppeling werkt niet als er al twee apparaten zijn aangesloten.

1.Ensure NFC is ingeschakeld en het display van uw telefoon is ontgrendeld. (Telefoons kunnen variëren.)
2. Leg de headset aan de achterzijde van de telefoon in de buurt van de NFC-tag op de telefoon, zoals afgebeeld, totdat de NFC-koppeling is voltooid. Aanvaar indien nodig de verbinding.

Koppel naar een ander apparaat

1.Schakel de headset aan en zet het vervolgens aan.
2. Druk op de Oproepknop en houd deze ingedrukt totdat u "pairing" hoort.
3.Wanneer de hoofdtelefoonlampjes blauw en rood knipperen, activeert u Bluetooth op uw telefoon en stelt u deze in om nieuwe apparaten te zoeken.
4. Selecteer "PLT V5200 Series." Zodra het succesvol is geparkeerd, zullen de indicatorlampjes stoppen en u hoort "succesvol koppelen".