Savi 700-serie: Hoe Meng de audio vanaf uw vaste telefoon, mobiele telefoon en / of PC

Artikel-ID :
000007871

De Savi 700-serie maakt het mogelijk om audio van twee van volgende drie audiobronnen te luisteren: de computer, mobiele telefoon en vaste telefoon.

OPMERKING: U kunt de audio van alle drie de bronnen niet te combineren.

Om het geluid van uw computer, mobiele telefoon en / of vaste telefoon te mengen

Druk gelijktijdig op de knoppen voor de twee audio-bron die u wilt horen.

TIP: De audiobron knoppen op de bovenkant van de basis zijn, van links naar rechts: computer, mobiele telefoon en vaste telefoon (zie hieronder).

Image of the Savi 700 Series Audio Source Buttons