Savi 700-serie: Hoe maak je een mobiele telefoon te koppelen aan de Basis

Artikel-ID :
000007826

Uw mobiele telefoon kan worden gekoppeld aan meerdere headsets en handsfree apparaten, maar het kan alleen worden aangesloten op één apparaat tegelijk (iPhones zijn een uitzondering en kan worden aangesloten op meerdere apparaten tegelijk). De volgende procedure beschrijft hoe u uw mobiele telefoon koppelen aan de basis.

https://www.youtube.com/watch?v=KFow8B7NCDI&feature=youtu.be Image of user pressing pairing button on base which links to an instructional video.

Klik op de afbeelding hierboven om een video over hoe om te koppelen en het gebruik van een mobiele telefoon met uw Savi 700-serie basis te zien.
  1. Druk en houd de Bluetooth-pairing-knop (4 seconden) op de Savi basis tot het lampje knippert rood en blauw. Als het afgaat, moet u deze stap herhalen.
  2. Plaats uw Bluetooth mobiele telefoon in zoekmodus. Selecteer Savi 7xx in de lijst met gevonden apparaten.
  3. Als daarom wordt gevraagd door de mobiele telefoon, het type 0000 als wachtwoord.
  4. De Bluetooth-indicator LED op de basis zal solide blauw worden wanneer de basis heeft een actieve verbinding met de telefoon.