Savi W730/W730-M: hoe u uw headset On-the-Go

000009267

Als u nodig hebt buiten uw kantoor te reizen, hoeft u niet om uw headset achter te laten. De optionele D100 USB-adapter kunt u doorgaan met uw headset met uw computer waar u het nodig om te reizen. Volg de onderstaande procedure om te leren hoe te schrijven / koppelen van uw headset aan op de adapter.

Om in te schrijven / koppelen van uw headset aan op de USB-adapter:

Tip: Zorg ervoor dat de headset u zich wilt abonneren volledig is opgeladen.
Image of how to subscribe the Savi W430 headset to its USB Adapter
  1. Druk tweemaal op de afstemknop. Het lampje op de USB-adapter moet gaan knipperen rood en groen.
  2. Druk op de volume knop op de headset ongeveer drie seconden, totdat de headset indicatielampje ononderbroken groen brandt. Als het lampje op de USB-adapter brandt ook continu groen, de koppeling is voltooid en de headset is klaar voor gebruik.
Opmerking: Als het proces niet gelukt, de USB-adapter lampje brandt continu rood vier seconden en keert dan terug naar de vorige toestand. Als dit gebeurt, probeer het proces opnieuw.