Savi W740/W745: hoe u uw headset On-the-Go

000009266

Als u nodig hebt buiten uw kantoor te reizen, hoeft u niet om uw headset achter te laten. De optionele D100 USB-adapter kunt u doorgaan met uw headset met uw computer waar u het nodig om te reizen. Volg de onderstaande procedure om te leren hoe te schrijven / koppelen van uw headset aan op de adapter.

Om je te abonneren / koppelen een hoofdtelefoon aan op de USB-adapter:

Tip: Zorg ervoor dat de headset u zich wilt abonneren volledig is opgeladen.

Image of how to subscribe the Savi W430 headset to its USB Adapter
  1. Druk tweemaal op de afstemknop van de USB-adapter. Het lampje moet gaan knipperen rood en groen.
  2. Druk op de volume knop op de headset ongeveer drie seconden, totdat de headset lampje gaat effen wit. Als het lampje op de USB-adapter ononderbroken groen brandt en het lampje op de headset wordt uitgeschakeld, de koppeling is voltooid en de headset is nu klaar voor gebruik.
Opmerking : Als het proces niet gelukt, de USB-adapter lampje brandt continu rood vier seconden en keert dan terug naar de vorige toestand. Als dit gebeurt, probeer het proces opnieuw.  Opties voor het opladen:

Plantronics biedt de volgende draagbare oplaadmogelijkheden voor als u uw headset mee te nemen wanneer u op reis:
  • 84602-01 - USB-headset oplader
  • 84603-01 - USB-headset en reserve batterij oplader (inclusief de extra batterij)
Beide opties zijn beschikbaar voor aankoop van onze verdelers.