Voyager Edge: Hoe te koppelen

000015505

Deze procedure wordt uitgelegd hoe u uw Voyager Legend headset koppelen aan de telefoon of een ander Bluetooth-apparaat.

De eerste keer koppelen
  1. De headset dragen, zet hem aan. U hoort "welkom" in alle ondersteunde talen, en dan "pairing" in de standaardtaal. De headset LED knippert rood en blauw.
  2. Activeer Bluetooth ® op uw telefoon en zet deze om te zoeken naar nieuwe apparaten.
    • iPhone Instellingen> Bluetooth> Aan
    • Android ™ Bluetooth: Aan> Scannen naar apparaten
  3. Selecteer "PLT_Edge." Indien nodig, voert u vier nullen (0000) voor de toegangscode of accepteer de verbinding. Zodra het afstemmen is gelukt, hoor je 'succesvol koppelen. "
Combineer een andere telefoon

Na het koppelen van uw headset met uw telefoon, kunt u naar een andere telefoon te koppelen. Om dit te doen:
  1. Zet uw headset.
  2. Kies een van de volgende twee opties:
    • Tik op de Voice knop en zeg "Pair-modus"
    • Houd de knop Oproep tot u hoort "pairing"
  3. Activeer Bluetooth op uw telefoon en zet deze om te zoeken naar nieuwe apparaten.
  4. Selecteer "PLT_Edge."
  5. Voer indien nodig vier nullen (0000) voor de toegangscode of accepteer de verbinding.
  6. Zodra het afstemmen is gelukt, hoor je "succesvolle pairing" en de headset controlelampjes knipperen.
OPMERKING: Als uw telefoon ondersteunt Near Field Communication (NFC) en willen op deze manier te koppelen, klikt u op hier.