Voyager Legend: Hoe Om Te Koppelen

000010546

Deze procedure wordt uitgelegd hoe u uw Voyager Legend headset koppelen aan de telefoon of een ander Bluetooth-apparaat.

De eerste keer koppelen

De eerste keer dat u uw headset begint het afstemmingsproces.
  1. Schakel de headset in en zet hem aan.
  2. Activeer Bluetooth op uw telefoon en zet deze om te zoeken naar een nieuw apparaat.
  3. Selecteer "PLT_Legend." Als uw telefoon om een ​​wachtwoord vraagt​​, voert u vier nullen (0000); anders Accepteer de verbinding. OPMERKING: Niet alle telefoons vragen om een wachtwoord.
  4. Zodra het afstemmen is gelukt, hoort u "succesvol koppelen."
Te koppelen aan een andere telefoon of repareren op dezelfde telefoon
  1. Schakel de headset in en zet hem aan.
  2. Tik op de stem-knop en dan zeggen "pair" of houd de belknop tot u hoort "koppelen."
  3. Activeer Bluetooth op uw telefoon en zet deze om te zoeken naar nieuwe apparaten.
  4. Selecteer "PLT_Legend." Als uw telefoon om een ​​wachtwoord vraagt​​, voert u vier nullen (0000); anders Accepteer de verbinding. OPMERKING: Niet alle telefoons vragen om een wachtwoord.
  5. Zodra het afstemmen is gelukt, hoort u "succesvol koppelen."