Voyager Legend UC (B235/B235-M):Hoe te verbinden met de BT300 adapter (Video)

Artikel-ID :
000021872

Deze procedure wordt uitgelegd hoe u uw Voyager Legend UC headset met de BT300 adapter.

Om uw Voyager Legend UC headset met de Bluetooth USB-adapter:
  1.      Schakel de headset in. Houd de call control-knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw. Laat de call control-knop en zet de headset opzij.
  2.      Steek de Bluetooth USB-adapter in de computer. Zodra de apparaten pair succes, het licht op de headset stopt met knipperen.

Opmerking: voor de beste prestaties, sluit u de USB-adapter direct in de computer, en niet een hub.