Voyager Legend / Voyager Legend UC: Hoe maak je een configuratiebestand voor Plantronics Enterprise Manager (PEM) Creëer

Artikel-ID :
000011856

De Voyager Legend kan via de Plantronics Enterprise Manager worden geconfigureerd met behulp van de configuratie-opties van de Voyager Pro UC. De Bluetooth-adapter voor beide van deze producten heeft dezelfde product-id en zijn dus uitwisselbaar.

Om een configuratiebestand voor de Voyager Legend / Voyager Legend UC te maken:
  1. Selecteer het tabblad Voyager Pro UC.
  2. Breng de benodigde wijzigingen.
  3. Sla het XML-bestand.
  4. Implementeren met behulp van uw normale implementatie methoden.