Voyager Pro HD: Hoe de firmware-update

000011141

MyHeadset Updater kunt u de firmware op uw Voyager Pro HD headset te werken, alsook om bepaalde opties voor uw headset, zoals de gewenste taal van de gesproken aanwijzingen te stellen. De volgende procedure wordt uitgelegd hoe u MyHeadset Updater, evenals installeren om hoe je je firmware te updaten.

Om de software te downloaden en te installeren:
  1. Go te http://www.plantronics.com/myheadset-updater
  2. Kies Voyager Pro HD, en klik vervolgens op Aan de slag.
  3. Klik op Start.
  4. Klik op Downloaden.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm voor het downloaden en installeren van de toepassing.
Om de firmware bij te werken:
  1. Go te http://www.plantronics.com/myheadset-updater
  2. Kies Voyager Pro HD, en klik vervolgens op Aan de slag.
  3. Steek uw headset in uw computer en u uw USB-oplaadkabel, en klik vervolgens op Doorgaan.
  4. On het Personaliseer scherm Jouw Instellingen, stel de gewenste opties.
  5. Klik Update uw headset.
  6. On het scherm Instellingen controleren op Update. MyHeadset Updater zal de firmware van uw headset te werken, evenals de instellingen wijzigen die u hebt opgegeven, indien van toepassing.