Voyager PRO UC (B230 / B230-M): Hoe updaten van de firmware

000008878

MyHeadset Updater kunt u de firmware-update op uw Voyager PRO UC (B230 / B230-M) headset, evenals de Bluetooth USB-adapter (BT300).

Voor het downloaden en installeren van de software:
  1. Ga naar http://www.plantronics.com/myheadset-updater
  2. Kies Voyager Pro UC, en klik vervolgens op de slag.
  3. Klik op Start.
  4. Klik op Nu downloaden.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm voor het downloaden en installeren van de applicatie.
Om de firmware te updaten:
  1. Ga naar http://www.plantronics.com/myheadset-updater
  2. Kies Voyager Pro UC, en klik vervolgens op de slag.
  3. Sluit uw headset aan op uw pc via de USB-oplaadkabel, en klik op Doorgaan.
  4. Klik op Doorgaan.
  5. De toepassing zal u vertellen of uw firmware moet worden bijgewerkt. Als dat zo is, klikt u op Werk je headset.
  6. Klik op Bijwerken.
  7. Als u graag naar de firmware op zowel de headset en de Bluetooth USB-adapter bij te werken, moet u deze procedure herhalen, maar in stap 2 kiezen BT300.