APN-91 (NEC EHS Kabel) Productinformatie

000014122
Electronic Hook Switch (EHS)-kabels zorgen voor de communicatie tussen de telefoon en Plantronics headset, zodat u beantwoorden en beëindigen van uw gesprekken met uw headset gespreksknop.
Informatie over de installatie
  • Klik hier om de installatie-instructies voor de APN-91 weer te geven.
Informatie over Compatibiliteit
EHS kabels zijn ontworpen om te werken met een bepaald model telefoon en Plantronics producten. Onderstaande tabel geeft de informatie over de compatibiliteit van de APN-91.

EHS Cable Telefoon Merk en Model Compatibele Plantronics Product
APN-91
Part No. 89280-11

NEC
  • DT 330
  • DT 730
  • DT 750
CS500 Series:
  • CS510
  • CS520
  • CS530
  • CS540
Savi 700 Series:
  • W710
  • W720
  • W730
  • W740
  • W745
MDA200

Voyager Legend CS