Android Headset Battery Meter

000008891
Over de Headset batterijmeter

De headset batterijmeter geeft het batterijniveau van uw headset direct op het scherm van je Android-smartphone. Om deze meter te bekijken, moet u

Koppelen en verbinden uw compatibele headset.
  1. Download en installeer de Plantronics MyHeadset app uit de Android Market.
  2. Opmerking: De batterij meter werkt alleen met Android-telefoons met versie 4.0 en hoger en tablets met versie 3.0 en hoger.

verschijning

Nadat u de app te installeren en koppelen van uw headset, verschijnt als volgt de batterij meter:

Afbeelding van de Android headset batterijmeter

Als u de batterij meter tikt, breidt het zich op specifieke batterijniveau weer te geven:

Beeld van de uitgebreide weergave van de Android-headset batterijmeter

ondersteunde Headsets

De volgende Plantronics headsets ondersteunen deze functie:

• BackBeat GO
  • M20
  • M25
  • M55
  • M155
  • M1100
  • Voyager Pro HD
  • Voyager Pro UC (B230 / B230-M) - Kan een firmware-update nodig