Blackwire C435/C435-M Firmware Release Notes (C032/C033)

000022670
Opmerking: de volgende opmerkingen bij de release hebben betrekking op Blackwire 435-product-ID's (PID's) C032 en C033. U kunt de PID van uw headset identificeren met Plantronics Hub. Klik hier om de release-opmerkingen voor de Blackwire 435 met PID's AA12 en AA13 te bekijken.

Versie 159

Opgeloste problemen
  • Probleem opgelost waarbij de Cisco Jabber-aanroep werd opgeheven wanneer de inkomende oproep van Skype voor Bedrijven werd genegeerd

Versie 155

Opgeloste problemen
  • Problemen opgelost om de belervaring te verbeteren

Versie 135

Wat is er nieuw
  • Diverse bugfixes en verbeteringen