Bluetooth Headset compatibiliteit met de Apple iPad

000008772
Originele iPad

De originele iPad ondersteunt alleen de A2DP (muziek streaming) profiel. Dit betekent dat u een Plantronics headset die A2DP omvat naar muziek of podcasts op de iPad te luisteren kunt gebruiken, maar je kunt niet audio uitzenden.

Plantronics headsets die het A2DP-profiel onder meer zijn:
  • Voyager Pro +
  • Voyager PRO UC (B230 / B230-M)
  • Voyager Pro HD
  • Voyager Legend / Voyager Legend UC
  • Voyager Edge
  • M1100
  • M155 / M165
  • M50
  • M25 / M55
  • M70 / M90
  • BackBeat 903/906/903 +
  • BackBeat GO
  • BackBeat GO 2
  • BackBeat FIT
  • BackBeat PRO
iPad 2 en Nieuwer

De iPad 2 ondersteunt het A2DP en HFP profielen, zodat u een Plantronics Bluetooth headset voor zowel luisteren naar kunt gebruiken en doorgeven audio.

Opmerking: De mogelijkheid om muziek te streamen op de iPad via een Plantronics headset is ook afhankelijk van de muziekspeler zelf. Sommige apps geen ondersteuning voor streaming naar een headset, hoewel de iPad zelf ondersteunt.