Calisto 610: Met behulp van een derde partij USB-kabel

000020284
Het is mogelijk om de Calisto 610 luidspreker gebruikt met een externe USB-kabel in plaats van de kabel is verpakt met, maar het is belangrijk op te merken dat welke kabel wordt gebruikt moeten zowel stroom als data componenten. Vanwege de manier waarop de Calisto 610 somt op de PC, zal de luidspreker niet goed werken als de USB-kabel niet meer zowel stroom en data-mogelijkheden. Het is om deze reden dat wij adviseren alleen klanten gebruik maken van de kabel die wordt geleverd met de speakerphone.