Calisto II met Bluetooth USB Adapter Productinformatie

000009532

Nuance is de Plantronics Calisto headset en de Bluetooth USB-adapter geleverd met Dragon NaturallySpeaking om een ​​totaal draadloze oplossing voor deze spraakherkenningssoftware te leveren.

Functies en specificaties
  • Headset is instelbaar om te dragen op rechts of links oor
  • Klasse 2 Bluetooth
  • Bereik: Tot 33 voet (10 meter)
  • Spreektijd: Tot 6 uur
  • Standby-tijd: tot 60 uur
  • Inbegrepen Bluetooth USB-adapter (BT300) maakt plug-and-play-connectiviteit
  • Inclusief een USB-oplaadkabel voor de headset op te laden
OPMERKING: De Calisto headset en USB-bundel wordt niet apart verkocht.

Ondersteuning Informatie
  • Headset ondersteuning: Contact Plantronics Ondersteuning
  • Software ondersteuning: Neem Nuance telefonisch op 407-241-1822 of op het web op http://support.nuance.com/
Usage Tip

Als het lampje op de USB-adapter is solide blauw, de headset in de standby-modus en zal niet opnemen. Druk op de call control-knop op de headset en het lampje op de adapter moet beginnen te knipperen blauw. Als het lampje op de adapter knippert blauw, kunt u beginnen met opnemen.