Computer USB headsets: Verplicht Driver List

000013492
De drivers voor uw Plantronics USB-headset vereist wordt automatisch geladen wanneer u de headset aansluiten op uw computer - geen software nodig is. De chauffeurs, die inheems in het Windows-besturingssysteem zijn, zijn als volgt:
  • C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ drmk.sys
    • C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ Portcls.sys
      • C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ Usbaudio.sys
        • C: \ WINDOWS \ system32 \ SysFxUl.dll
          • C: \ WINDOWS \ system32 \ WMALFXGFXDSP.dll
          Als je mist een of meer van deze bestanden, controleer uw Windows-installatie-cd of de fabrikant van uw computer website, en vervolgens op te slaan in de juiste map.