Drivers nodig in staat om te installeren en te gebruiken een Plantronics USB-apparaat op een PC

Artikel-ID :
000022182
De volgende zijn de drivers die nodig zijn om te kunnen elke Plantronics USB-apparaat te installeren.

Universal Serial Bus Controllers (Het grootste deel bestuurder)

Usbccgp.sys (in c: \ windows \ system32 \ drivers)

Geluid, Video & Game Controllers (de audio-stuurprogramma's)
  •      Drmk.sys (in c: \ windows \ system32 \ drivers)
  •      Ksthunk.sys (in c: \ windows \ system32 \ drivers)
  •      Portcls.sys (in c: \ windows \ system32 \ drivers)
  •      USBAUDIO.sys (in c: \ windows \ system32 \ drivers)
  •      SysFxUI.dll (in c: \ windows \ system32 \)
  •      WMALFGFXDSP.dll (in c: \ windows \ system32 \)

Human Interface Device (om de inline controles op een USB-headset, zoals de Blackwire serie mogelijk te maken)
  • Hidclass.sys (in c: \ windows \ system32 \ drivers)
  • Hidparse.sys (in c: \ windows \ system32 \ drivers)
  • Hidusb.sys (in c: \ windows \ system32 \ drivers)