GameCom 780/788: Driver Release Notes

000011952
Laat 5
10 maart 2014: GameCom 780 Release 5 Driver Wat is er nieuw
  • Ondersteuning toegevoegd voor Windows 8/8.1
  • Bijgewerkte gebruikersinterface
Om deze driver te downloaden, klik hier.
Laat 4
18 december 2013: GameCom 780 Release 4 Driver Wat is er nieuw
  • Ondersteuning voor Windows 8
Laat 3
2 mei 2013: GameCom 780 Release 3 Driver Wat is er nieuw
  • Headset zal nu behouden kanaalsingang instelling op een port-by-port basis *. (Bijvoorbeeld, als je de headset is ingesteld op 7.1 Surround Sound en trek de headset of zet de computer uit, de headset wordt de instelling van 7,1 te houden na weer in te steken of het opnieuw opstarten in plaats van opnieuw het 5.1.)
* Uw instellingen worden alleen behouden als u de headset aansluiten op dezelfde USB-poort als je eerder gebruikt. Opgeloste problemen
  • Intermitterende kanaal swap in Windows 7