Hoe u uw Plantronics Bluetooth-headset koppelt.

000023771
Alle huidige Plantronics Bluetooth-headsets vallen in een van de drie categorieën: headsets met een enkele knop voor gespreksbeheer en voeding, headsets met een AAN / UIT-schakelaar en headsets met een glijdende AAN / UIT + Bluetooth-schakelaar.

Headsets met een enkele knop voor oproepcontrole en voeding

Begin met UITgeschakelde headset en houd de gespreksknop / aan / uit-knop ingedrukt totdat de LED rood en blauw knippert. Activeer Bluetooth op uw telefoon en zoek naar nieuwe apparaten, de naam van de Plantronics Bluetooth-headset verschijnt als "PLT" gevolgd door de modelnaam.

User-added image

Koptelefoons met een AAN / UIT-schakelaar

Begin met uw headset AAN, houd de gespreksknop ingedrukt totdat de LED rood en blauw knippert. Activeer Bluetooth op uw telefoon en zoek naar nieuwe apparaten, de naam van de Plantronics Bluetooth-headset verschijnt als "PLT" gevolgd door de modelnaam.

User-added image

Koptelefoons met een glijdende AAN / UIT + Bluetooth-schakelaar

Begin met de UITgeschakelde headset, schuif en houd de spanningsknop in de richting van het Bluetooth-pictogram totdat u "pairing" hoort en / of de LED rood en blauw knippert. Laat de schakelaar los en activeer Bluetooth op uw telefoon en zoek naar nieuwe apparaten, de naam van de Plantronics Bluetooth-headset verschijnt als "PLT" gevolgd door de modelnaam.

User-added image

Andere Plantronics- apparaten met een speciale Bluetooth-knop

Begin met uw Plantronics-apparaat aan te zetten en houd vervolgens de speciale Bluetooth-knop ingedrukt totdat de LED rood en blauw knippert. Activeer Bluetooth op uw telefoon en zoek naar nieuwe apparaten, de naam van het Plantronics-apparaat verschijnt als "PLT" gevolgd door de modelnaam.

User-added image

Merk op dat sommige modellen uitzonderingen zijn op deze regel. Die modellen hebben specifieke koppelingsinstructies in hun gebruikershandleidingen