Hoe de firmware op uw Plantronics-headset te updaten.

000023781
Sommige Plantronics-headsets hebben de mogelijkheid om de firmware bij te werken en vallen in een van de volgende categorieën:

Update firmware met mobiele app
U kunt de firmware op uw headset bijwerken (indien van toepassing) door de bijbehorende app naar uw mobiele telefoon te downloaden. Open het menu "Instellingen" en tik op de optie "Firmware-update". uw headset moet binnen bereik en aangesloten zijn en de batterij van uw headset moet ten minste 50% zijn.
Plantronics Moblie Apps:

Werk firmware bij met Plantronics HUB
U kunt de firmware op uw headset bijwerken (indien van toepassing) door Plantronics HUB-software te downloaden van uw Win / Mac-computer. Verbind de headset via de meegeleverde USB-kabel en klik op het tabblad "Meldingen", u krijgt een melding als er updates beschikbaar zijn voor uw headset of u kunt ook op de optie "Controleren op updates" klikken.
Plantronics Desktop Apps:
User-added image   User-added image

Merk op dat sommige modellen uitzonderingen zijn op deze regel. Die modellen hebben specifieke update-instructies in hun gebruikershandleidingen.