MDA200 Release Notes voor firmware

000016218
Versie 128
Maart 2019

Opgeloste problemen
  • Probleem met compatibiliteit opgelost met BT300 USB-adapter

Versie 127

Maart 2019

• Opgeloste problemen
  • Bugfix voor FWU-483: Bug opgelost waarbij SOF-synchronisatie werd ingeschakeld wanneer PC niet was aangesloten.
  • Verhelpt vervormings- / crashproblemen met DA45, BW5210 en andere monaurale headsets.

Versie 125
Augustus 2018

Wat is er nieuw
  •    Geef een belsignaal voor een tweede inkomende oproep vanaf het andere apparaat (bureautelefoon of softphone)

Opgeloste problemen
  • Verbeterde algemene betrouwbaarheid en bugfixes
  • Verbeterde headsetcompatibiliteit met de Blackwire 3200-serie, Blackwire 5200-serie, Voyager 3200 UC, Voyager 6200 UC en Voyager 8200 UC.

Versie 120

15 februari 2017

Wat is er nieuw
  • Verbeterde echo-onderdrukking.
  • Ondersteuning toegevoegd voor Plantronics Hub v3.9.
  • USB-vriendelijke naam gewijzigd in MDA220 USB.

Opgeloste problemen
  • Probleem verholpen om mogelijke vervorming te verwijderen bij het schakelen tussen pc-oproepen en bureautelefoongesprekken.

Versie 99

Wat is er nieuw
  • Ondersteuning BT600 toegevoegd voor gebruik met Voyager Focus UC, Voyager 5200 UC en apparaten met BT600
  • Ondersteuning toegevoegd voor Blackwire 510/520, Blackwire 725, Blackwire 315 (C315.1) en Blackwire 325 (C325.1)
  • Ondersteuning toegevoegd voor Whole USB Series (HW111 / 121)
  • Ondersteuning voor Windows 8+ toegevoegd
  • Bugfixes
versie 94
Wat is er nieuw Ondersteuning toegevoegd voor D100 DECT USB-adapter met nieuwe USB-PID-nummers