CT11 / CT12: Interferentie met draadloze routers

000001761
Als u storing ondervindt met uw draadloze router / hub tijdens het gebruik van de telefoon, kunt u handmatig het kanaal van de telefoon wijzigen voor duidelijkere operatie. Als u op de SELECT / CH-toets op de afstandsbediening, de CT11 / CT12 2,4 GHz draadloze headset telefoon doorzoekt de 35 kanalen om een betere frequentie te vinden. Merk op dat u niet handmatig kunt kiezen voor de frequentie, en het systeem wordt automatisch gereset wanneer u deze uitschakelt.

De enige manier om storing te voorkomen is om de CT11 / CT12 basis in een andere kamer dan uw computer te zetten of contact opnemen met uw draadloze provider en vragen dat ze de frequenties van uw router te wijzigen. U kunt hen vragen om alle frequenties die de CT11 / 12 toepassingen te blokkeren. Klik hier om de frequentie voor elk kanaal te bekijken.